image

NOU SERVEI - REPARTIM CALÇOTS A LA PENÍNSULA

La tradició de fer una calçotada s'està estenent arreu del territori espanyol i a Cal Vilaseca hem decidit colaborar en fer més universal aquesta tradició tant catalana.

L'origen dels calçots es remunta a Valls i poc a poc s'ha anat estenent per tota la geografia catalana i poc a poc, ja arriben calçots a la resta del territori. Tradició que s'arrela ja que és la excusa perfecte per reunir familia i amics, menjar d'una manera diferent i fer més amens els cap de setmana d'hivern.

A Cal Vilaseca fa més de 30 anys que fem calçots, el fundador de la empresa el Josep va buscar una manera de fer més productius els mesos d'hivern, ja que l'horta quedava per l'estiu i el blat i l'ordi estaven sembrats.

Aleshores va començar integrar la plantació dels calçots en l'empresa fins arribar avui. Actualment controlem tot el cicle de producció, plantem la ceba blanca, posteriorment la recollim i la tornem a plantar. D'aquest procés i amb l'elecció d'un terreny molt favorable al creixement d'aquesta ceba, fa que els nostres calçots tinguin un gust increïble. També cal afegir que els collim el més frescos possibles perque en pogueu gaudir en tot el seu esplendor.

Si esteu interessats en aquest servei només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us farem un pressupost en funció del número de calçots que voleu enviar. Segur que fareu d'allò més contents als vostres amics i familiars.

Cal Vilaseca - Fruits del Camp

Has arribat al final de la publicació!

Tornar enrere per veure mes publicacions

Dissenyat i Desenvolupat per Aitor Riba
Generat amb Laralum
Copyright © 2017 Cal Vilaseca Tots Els Drets Reservats.